Työhakemus sisällä. Nyt on jatko herrojen hallussa (lähinnä pomon ja laitoksen johtajan). Yllättävän nopeasti sitä jo ehti kääntää päänsä katsomaan tulevaisuuteen yliopiston ulkopuolella.. vaihtoehtojahan riittää kuitenkin maailman täydeltä (muitakin kuin paluu kärttyisäksi hotellisiivoojattareksi tai se pitkäaikaistyöttömyyden, vakavan masennuksen ja pysäyttämättömän lihomisen kombo).

643525.jpg

Yliopiston kirjakauppa myy noita perinteisiä lousy t-shirt -paitoja. Ai että mää haluaisin sellasen missä lukis I went to University of Turku and all I got was this lousy t-shirt. Muahaahha! :D

Viikonloppuna luvassa yksi gradu, yksi jalkahoito, yhdet valmistujaisjuhlat, yksi Lauttasaaresta kyläilemään saapuva ystävä - ja monta jäätelöä. Mallia alla näyttää Heidi "Sealinvaimo" Klum. Yleensä kavahdan punaiseksi maalattuja kynsiä, mut nyt menee niin sävy sävyyn tötterön kanssa että nam! :)

643537.jpg

Bonuksena biisisuosituksia: Human Beings & Love's Divine. Seal on yksi lemppareista niinku 4eva, ja Kiss From A Rose tietysti kaikkein kauneinta. Myös parhaita tanssinäytösmuistoja ikinä.

Tanssinäytöksistä puheenollen - toissaillan shou meni hienosti! Upea päätös uuden tanssikoulun ensimmäiselle vuodelle. Huippu tunnelma, huippuja koreografioita, huippuja tanssijoita lähes 30 vuoden ikähaarukalla. Ja näytöksen jälkeen hulvaton ilta drinkkien äärellä kevään aikana niin kovin rakkaiksi tulleiden tyttöjen kanssa.

Siitä suurimmasta jännityksen paikastakin selvittiin: heppu näki mut ensimmäistä kertaa lavalla, muttei tainnut kovin pahasti säikähtää kun ollaan edelleen yhdessä. :)