Kävin tossa yks iltapäivä vähän tepastelemassa Vagabondin liikkeessä, moikkaamassa muutamia salaisia ihastuksia. Voi kun olis oikeesti tarvetta ainakin kaksille uusille kengille. Ja voi kun olis vähän paljon rahaa. Kattokaany.

1931021.jpg

No nää on nää mun mielitietyt, maailman mukavimmat mutta silti stailit rentosaappaat, joissa olen tyytyväisenä lantustellut kohta vuoden. Scale-lempisaappaasta ovat muutkin selvästi tykänneet, kun löytyy myös tämän syksyn mallistosta - näkyvätpä nuo Vagabond-putiikin myyjätyttöjenkin jalassa säännöllisesti. Olen kuitenkin luopunut ajatuksesta ostaa toiset samanlaiset, kun muitakin herkkuja olisi tarjolla.

1931003.jpg

Aricat olisivat pehmeä lasku, toiset korottomat mutta silti nastat popot, joissa on neppareita myöten pitkälti samaa henkeä kuin Scaleissa. Nää olis Stockalla alennuksessakin. Mutta äh, miksi hankkia tylsästi toiset pehmoarkikengät, kun tarjolla olisi myös..

1930999.jpg

..tällaiset! Nämä kun vetäisin kaupassa jalkaani, sain hullut pituuskiksit 185 sentin korkeudessa. Muutenkin kaksimetriset kinttuni näyttivät peilistä sellaisilta sähikäisiltä, etten meinannut omikseni tunnistaa. Kuva vääristää totuutta hiukan; itse käyttäisin näitä varsi kevyesti käännettynä, jolloin nilkan ja kengän väliin jää rennosti tilaa. En vaan tiedä, osaisinko kipsutella näillä ihan noin arkena kenkien muultakin olemukselta edellyttämällä rouheudella.

1931008.jpg

Monikäyttöisempi syyskenkävaihtoehto olisi tämä musta pitkävartinen Crivits-saapas (korkoa 7 cm). Kuten Vagabondin nettisivuilla sanotaan: Plain but just super cool high boot in nice leather. Mielelläni olisin itsekin "plain but just super cool high woman". :D Nämäkin tuntuivat jalassa hyvältä, ja toimisivat niin mekkoleggariyhdistelmien kuin pillifarkkujenkin kanssa.

Oikeastihan en tarvitse näistä yksiäkään, akuutimpi pakko-ostos tulevaksi talveksi kun on uudet peruscamelit (vai mikä Yellomiles se nykyään on). Tosin hepulta jos kysytään, en saa ostaa yksiäkään kenkiä, koska oon sille velkaa puoli omaisuuttani ja koska eteinen pursuaa ihan tarpeeksi maisterin kenkää jo nyt. Helpoin ratkaisu onkin jo valmisteilla: kun tässä aikani mutkuttelen, kohta ovat muut ehtineet ostaa nuo Vagabondit pois kuleksimasta. :)