Kyllä täällä hengissä ollaan, vaikka blogista ei kuulu edes pihinää. On täs vaan vähän kaikkee.

Kaikkee 1: tanssinäytös. Puolitoista viikkoa ja mars lavalle säteilemään. Treenisekasotkusta alkaa vähitellen muotoutua ihan esitettävää kamaa, on kyllä huippua tanssimisen lisäksi päästä myös näyttelemään. Top model bitch muuttuu näytöksen edetessä kylmästä imagonsa vangista oikeaksi tuntevaksi ihmiseksi, siinäpä sitä ilmaistavaa. :) Treenejä treenejä, varpaat lähtee kohta varmaan irti ja polvet muuttuu kauttaaltaan mustiksi.

Kaikkee 2: gradu. Kahden viikon päästä on raapustukset vietävä kansissa tiedekunnan kansliaan. Maanantain kommenttituokion saldo oli neljä sivullista professorin harakanvarpaita, joita ryhdyn viikonloppuna tulkitsemaan. Ihan lohdullista, että kyhäelmäni on vain puoliksi susi! Analyysiosuus oli jo hyvä, mutta teoriapuolen abstrakteja aiheita meidän kääntäjäopiskelijoiden on kuulemma yleensäkin vaikeampi hallita (mikä toki onkin järkeenkäypää). Ajatuksen kanssa vielä koko tekele läpi, ja äiti saa tarkistaa kielen kiemurat. Sitten on aivansupersama, mikä arvosana sieltä napsahtaa, läpi se nyt kuitenkin menee. Paperit on hanskassa viimeistään elokuussa, jolloin saa tulla seuraksi Kouluun juomaan maisteriolutta. :)

Kaikkee 3: muutto. Käytiin tänään kirjoittamassa vuokrasopimus - kuukauden päästä jo hämmästellään hepun kanssa tilannetta uudessa kodissa! Kunhan saan alta pois nuo tanssit ja gradut, alkaa vimmattu raakkaaminen ja pakkaaminen. Jännää huippua skääks! Uudessa kotikolmiossa on mukavat 80 neliötä sisustettavaa, odottelen tässä että taivaasta tippuisi muutamia satalappusia avuksi tonne mööpelikauppojen suuntaan.

Niin joo ja Rooma oli ihana. :) Kuvassa tärähtänyt Ponte Siston kreivitär.

1560540.jpg