Jos joku ei otsikon perusteella tiedä mistä on kysymys, on hyvä ja katsoo täältä ynnä täältä. Askartel paskartel!

Rakkaalta salaiselta askarteluystävältäni sain postia tällä viikolla - iso halaus SAY:lle! Aivan mieletön paketti kaikkia ihanuuksia: papereita, nappeja, eyelettejä, hiluja ja nauhoja, leimasintaustaa.. uuh, miten iloinen yllätys! Ja parastahan on tietysti se, että vähintään yhtä kivaa on kasailla itse noita salaisia SAY-lähetyksiä toista ilahduttaakseen. :)

ATC-korttejakin on taas tullut väkerrettyä, olen osallistunut niin perinteisiin vaihtoihin kuin hurjatahtiseen ATC-ralliinkin. ATC 8:ssa tehtiin yksi kortti aiheella ystävyys ja toinen aiheella romanttinen rakkaus, vaihtoparina Ansku (linkissä kortit). ATC 9:ssä tehtiin yksi kortti aiheella villieläimet, toinen aiheella kotieläimet ja kolmas vapaalla aiheella, vaihtoparina Jaatiina (valitettavasti hänelläkään ei taida olla kuvausmahdollisuutta). Rallissa pareikseni osuivat Niunau aiheella hyppy ja Iita aiheella lintu (linkeissä kortit). Kiitos kaikille kivoista korteista! :)

ATC 10:n kolme korttia ovat jo tekeillä, ja seuraavaksi olen hyppäämässä mukaan uuteen hullumaiseen inchie-vaihtoon! Pikkuruis askartel!

Mutta harmitus maksimus, kun ei ole dikikameraa tai kamerakännykkää. Olis niin kiva kuvata kaikki askartelut ja vaiksmitämuuta. Menen ravistelemaan puita jos niistä vaikka tippuis rahaa. :)