706887.jpg

Jeesus (to a child) miten mahtava keikka sunnuntai-iltana! Hartwallilla laitettiin kannat kattoon lähes kirjaimellisesti, kun piippuhyllyllä asti näkyi porukka tanssaavan. Jo ennen keikan alkua tunnelmaa kohotti tyylikkäästi hallin ympäri kiertävä äänekäs aalto, ja kädet oli hellänä taputtamisesta jo ennen kuin Georgesta oli näkynyt vilaustakaan. Sen verran riemukas meininki tuntui olevan vallalla, että kerrankin ei suomalaisyleisöä pääse syyttämään turhasta juroilusta! :)

Kesäillan tanssibileet par excellence. Pomppasin penkistä pystyyn välittömästi, kun ovi lavan keskellä liukui auki ja herra asteli starttaamaan keikan Fastlovella - ja siitäpä se tanssiminen sitten lähti. :) Laulettiin ja jorattiin aivan hiki päässä lähes kaksi tuntia, joten parinkymmenen minuutin väliaika(!) tuli jäähdyttelyn kannalta ihan tarpeeseen. Toisen puolen aluksi kuultiin Outside - ja nähtiin poliisiasuinen George, niiet oli taas pyärtymine likel! :D Whamin aikaisia hittejä tuli illan kuluessa pitkä liuta, ja väliin tunnelmapaloiksi tietysti slovariherkkuja kuten Father Figure ja Careless Whisper. George ei kenties enää ole aivan nuoruutensa kunnossa (ks. kuva yllä, moi pupu!), mutta äänensä soi edelleen kauniisti. Huikeeta kuunneltavaa kuusihenkisen taustakuoron ja ison bändin säestyksellä.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: heart.gif

Kesälomanavaus-viikonloppureissu oli muutenkin mitä onnistunein. Lauantai-ilta sujui leppoisasti mummilan herkkujen ja itkunyyhkyn Kamelianaisen äärellä, serkun rippijuhlapäivä oli tunnelmallinen ja iloinen, keikka oli sanoinko jo että ihan huippu :D ja keikan jälkeisessä suloisessa väsymyksessä nautittujen yömyssyjen jälkeen oli hyvä nukkua Lauttasaaren isäntäväen uudella sohvalla. Eilen ennen junan lähtöä nappasin suuhun vielä pallon Berry N'ice -mansikkajäätelöä Kampin B&J-kiskalta, ja illalla kotiin ehdittyä isi tarjosi reissunaiselle pizzan. And the fun doesn't stop there! Saan leikkiä tällä viikolla seuraneitiä, kun äidin Seela-kissu on hoidossa. Ja viikonloppuna on luvassa rokkausta Ruissalossa! Ja tänään meen yöksi heppulaan katsomaan vähän lisää Scrubseja! Ja löysin Anttilan alesta ihkupihkut shampanjanväriset peep-toe-kiilakorkkarit yhellätoista eurolla!

Kesäpäivän kesäilme: superhappy.gif