291525.jpg

Siinä se nyt on! Hyljäsin ajatuksen jo heinäkuussa esittelemäni vaaleanpunaisen pikku söpöläisen ostamisesta ja päädyin virtaviivaiseen mustahipiäiseen kaunottareen. Ihan pari viikkoa vanha uutuusluuri 6080! Kuume nousee, en osaa päättää ollako tiedostava kuluttaja ja odottaa äidiltä lainaksi saamani vanhan luurin lopullista rikkoutumista vai ollako kerskakuluttaja ja ostaa tuo mussukka omaksi jo tammikuun palkasta. Niinku (vähän myöhästyneeksi) joululahjaksi itselleni. Vaikken kyllä ainuttakaan lahjaa oo ansainnut niin kauan kuin gradu on kesken eikä etene mihinkään. Itseruoskinta itseruoskinta!

Nuo hopeanväriset nippulat saa myös kullanvärisinä tai mustina. On kamera ja radio ja sähköpostit - mutta tärkeimpänä ominaisuutena heti tuotetietolistan alussa mainitaan: Kääntää päät tyylikkäällä muotoilullaan. :D Sittenhän olis puhelin niinku omistajansa! Muahhahaahha.

PS. Tiedoks vaan, että inhoan sanaa pruju. Siitä tulee mieleen jukran pujut ja pieru. Kamalan tyhmä sana, jonka olemassaolon oikeutusta en ymmärrä. Tai toki tiedän, mitä se tarkoittaa, mutten tajua, mistä se tulee. Lainattu ruotsista tai englannista? Insinöörien keksintöä? Ja miksei voi vaan sanoa vaikka että monisteet tai matskut? Prujut. Yäk.