Duussilassa on ollut hiljaista, koska:

Pääsiäisenä olin Tampereella. Söin kebabia pitsaa kiinalaista paljon ja join lonkeroa beiliissiä paljon. Sain kahdella skeballa Guitar Heroa pelatessa vahvistuksen käsitykselleni siitä, että musta tulis oiva basisti - niin paljon siistimpää oli soittaa bassorytmejä kuin niitä tyhmiä kitarasooloja, joihin ei saa mitään otetta. Skankattiin menemään Doriksessa samalla lattialla Matti Johannes Koivun kanssa (ja sitten muistin, mikä se Ultramariinin sairaan hyvä biisi oli, no se oli Elohopeaa). Niin ja oi, löysin uuden lempiräppärin. I like the show Grey's Anatomy, matafaka. Jon Lajoie: Everyday Normal Guy. Tsekidautjou.


Tällä viikolla olen tehnyt kiireellä töitä töissä ja yhden leffatekstityksen kotonakin (yöunet jäi sinä yönä taas kolmeen tuntiin, EVO). Piaf-elokuva oli edelleen huikean ihana, itkin kolmessa kohdassa - leffan nähneet kyllä tietävät. :)

Tällä viikolla olen myös tehnyt paluun tanssistudiolle, kera nilkkasuojuksen, varovaisten hyppyjen ja epäonnistuneiden piruettien. "Mä en tanssi enää ikinä" -masis ehti onneksi vaihtua treeninkaipuuksi, ja oli ihana taas astua tutuista ovista sisään, nähdä kaikki ystävät, saada halauksia ja tervetulotoivotuksia. Parasta tuntea kuuluvansa johonkin. Kevätnäytökseen kaksi kuukautta, treeniä pukkaa. Niin siistiä. Lava haltuun.

Eilen oltiin äitin kanssa oikeen istumakonsertissa, Ismo Alanko Teholla. Huippu Ismo! Ääni ja karisma! Säkenöivää voimaa! Biisejä kuultiin ikivanhoja ja upouusia, Teholla oli jotain tsata eri kilkutinta ja kolistinta, ja Ismokin ehti soittaa ainakin viittä soitinta. Yksi rumpu ja PA-vehkeet siinä hajosikin :D mutta mitäs pienistä, kun kivaa oli. Keikan lopuksi toki loppuunmyyty sali nousi seisaaltaan verryttelemään levottomia jalkojaan. :)

Tänään jätin tanssitunnin väliin, kun kävelykin tekee kipeää vielä torstain tuntien jälkeen.. :D Lisäksi iisi lauantaipäivä hepun kanssa tuntui tässä kohtaa parhaalta ajatukselta. Katsottiin hilpeä leffa, käytiin lounaalla ja ostamassa Provinssiliput (foofighteeeeers!). Heppu läksi mieskaljaan, joten loppuilta menee töiden parissa. Niiet kreisiä lauantai-iltaa teillekin vaan! :D