Ajattelin vaan, että voisi olla hyvä selventää yksi pikkuseikka omasta hyniökäyttäytymisestäni (kun kerran sitä harrastan, vaikka olis paljon siistempää olla niinku vaikka Kati joka osaa ilmaista asiansa niin nasevasti pelkillä, kuvitelkaa, pelkillä sanoilla ettei tarvitse mitään typerän näköisiä lisäkuvakkeita).

Ja tämä on nyt mun ongelma, tuskin kenkään muun. Ongelma, jonka alkuperän sijoitan fordelle, siellä kun :) on pikkuhyny ja :D isompi hyny. Ja mun merkkikielessä (including tekstiviestit) tuo jälkimmäinen taas tarkoittaa ennemminkin sellaista virnahtavaa hynyä (fordelaiset ymmärtää, jos sanon että yhdistelmä tilttiä, pepsodenttia ja virnettä).

Ettäs sitten tiedätte.


Jumpassa oli tänään parhautta, kun sarjaan saatiin ympättyä mun lempihyppy! Mikä lie sen nimi, mutta helppo selittää: ponnistus kahdella jalalla, toinen jalka taakse attitudeen, alajalka koukistuu kropan alle. Ja kädet yläviistoon. Marikan tunnit ne on aina yhtä juhlaa, kun tavallisessa kiinteytyksessäkin pääsee tanssimaan.

Tuli vaan vähän kurjus, kun yksi ennen niin simpsakka jumppatyttölö oli viime näkemästä kuihtunut lähes anorektiseen kuntoon. Ja niin kun mä olin nimenomaan aina ihaillut, että onpa upeasti treenattu kroppa! Kurjus siis, jos tyttölö itse ei ole nähnyt itseään samalla lailla.

Päivän ilouutinen: tämän kevään Nike Rockstar Workout -tunnit alkaa viikon päästä! Aaaaaa! Nothing left for me to do but dance!

Hepu on flunsasa, hiukan karhistelee mullakin kurkkua mutta yritän torjua taudin ajatuksen voimalla ja appelsiineilla. Vaikka selvähän se on, että se ennemmin tai myöhemmin (todennäköisesti ennemmin) tarttuu sieltä mullekin. Hööh.

Tänään mennään likkojen kanssa katsomaan Kätketty, odotettavissa rankka mutta antoisa elokuvailta.