distraction_c_bbb.jpg

Ihan vähän tässä myöhäisillassa häiriintyi kirjoittaminen, kun jumituin katsomaan Nelosen Törkytorstain Häiritsevää tekijää (Distraction). Huutonauroin vedet silmissä - en ollut tajunnutkaan, miten olin ehtinyt kaivata näin totaalista repeilyä. Huaah!

Shoun ideahan on kysellä kilpailijoilta (tänään joukko Bigbrotherilaisia) noin suurinpiirtein tosi hölmöjä kysymyksiä, joihin vastaamista häiritään erilaisilla keinoilla (tänään annettiin ensin sähköiskuja, seuraavaksi rikottiin stunttipulloja ensin omaan ja sitten toisten päähän - tässä kohtaa kierin jo lattialla - ja lopulta ammuttiin värikuulilla). Neljästä kilpailijasta paras voittaa joko tukun rahaa tai auton, mutta siitä se lysti vasta alkaakin: vielä on edessä viisi kysymystä (tänään vaihtoehdot aihepiireiksi oli housut ja pekoni), ja jokaisesta väärästä vastauksesta joutuu polttamaan tukun tonnin seteleitä tai mäiskimään isolla lekalla autostaan osia hajalle, viiltämään verhoilut rikki tai spreijaamaan kaaran kylkeä.

Ilkeää, epäkelpoa ja törkeää? Ei, vaan niin hauska, ettei mitään rajaa! Juontaja- koomikko Jimmy Carr on kaikessa asiallisuudessaan ihan ilmiömäinen sätkiviä kilpailijaparkoja kyykyttäessään.

Nukkuminen kiehtoo ajatuksen tasolla nyt aikalailla. Joskohan tuon toteuttaisi käytännössäkin, enää ei keskittyminen riitä akateemisen italian koukeroihin. Buona notte!