1918349.jpg
Kysymys kulutustutkimuksesta, johon epähuomiossa itseni klikkasin. Hämmennyin, kun olisin joutunut noista vaihtoehdoista valitsemaan En kuuntele musiikkia juuri ollenkaan. Siis entä CD-levyt ja älppärit? Semmosia täällä meillä kuunnellaan. Ollaan vissiin jääty kivikaudelle.

Lauantaiaamun musiikkiteemaa jatkaa meemi, jonka olisin varmasti muutenkin tehnyt, mutta sainpa oikean haasteenkin Annelta. :)

"Listaa viisi laulua, joista pidät tällä hetkellä. Ihan sama, mitä genreä ne ovat, millaiset sanat niissä on tai ovatko ne edes hyviä, mutta niiden täytyy olla lauluja, joista todella nautit tällä hetkellä. Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

Itse asiassa tuo tutkimusvastaus olisi ollut hälyttävän lähellä totuutta - olen täällä uudessa kodissa kuunnellut ihmeen vähän omaa musaa. iPodistakin on ollut akku lopussa jo ikuisuuden, ja lataaminenhan on tietysti aivan liian vaivalloinen operaatio. Ja silti harmittelen aina tuolla yksin kävellessäni, ettei korvissa soi musiikki.

Tää on kiertänyt jo lähes kaikkialla, joten en haasta ketään suoraan - nappaa ken tahtoo, toisten musamieltymyksiä on aina kiva lueskella! Omat syysbiisini tulevat tässä:

Abba: Lay All Your Love On Me

Viime viikon Mamma Mia! -musikaalista jäi ehkä pahiten päähän soimaan tämä ralli, varmasti osittain hauskan toteutuksen ansiosta. Videopätkästä päätellen tähän liittyy leffassakin uimaräpylöitä? :D Ei vaan voi olla laulamatta mukana!

Kiss: Shandi


Hellyttävää kun maskipäiset kovat rokkarit vetää tällasta ihanaa hattarahemppistä. <3 Tää on yksi näitä, joita meillä kuunnellaan LP-muodossa. Kivikaudelta on toki biisikin, kuka sillon 1980 nyt muka oli edes syntynyt.

Feeder: Comfort In Sound


Tuntuu, että Feederiä ei Suomessa juuri kukaan ees tiiä (paitsi sen kahden tahdin Feeling A Moment -ulinan jostain siiderimainoksesta). Pitäis tietää. Mahtava bändi, jonka todella toivon vielä pääseväni näkemään livenä. Comfort In Sound on yksi monista itselle tärkeistä ajattomista voimabiiseistä.

Priestess: Lay Down
1920347.jpg

Kiitos Guitar Hero! Hurahduksesta huolimatta en ole vieläkään saanut hankittua Priestessiä levyhyllyyn. Vois koittaa korjata asian. (Tätä ei saanut embedattua, linkistä katsomaan!)

Egotrippi: Valssi


Uusi Egotrippi-levy Maailmanloppua odotellessa ilmestyy 8.10., keikka Klubilla 8.11.! Syksyni on täydellinen.