Voitto 1: sain kuin sainkin ajallaan valmiiksi sen pahuuden proseminaarityön! Viime metreillä tein jonkin mysteerisen väärän peliliikkeen, jonka ansiosta Word alkoi yhtäkkiä itsekseen puuttua kappalejakoihin ja alaviitteisiin, hilkulla oli ettei mennyt hermo. Sain lopulta kiikutettua proffalle printatun version, muulle ryhmälle laitoin sähköpostilla. 30 sivua silkkaa akateemista parhautta :D - eihän siitä niin pitkä olis tarvinnut tulla, mutta kun nyt vaan tuli (ja muistutettakoon tässä siitä tosiseikasta, että pituus ei välttämättä korreloi laadun kanssa). Viime yönä ehdin nukkuakin viitisen tuntia - no okei, unet olis pidentyneet parilla tunnilla jos en olisi katsonut kolmosen eilistä iltapäiväleffaa High Fidelity. Se vaan on niin ihastuttava pätkä, että on nähtävä aina kun mahdollista. John Cusack musiikin ja ihmis- suhteiden ihmeellisessä maailmassa - voisko muka joku olla tykkäämättä? HiFin soundtrack ei muuten olis pöllömpi omassakin levyhyllyssä, hmm.

Niin että nyt vaan odotellaan semmatuomiota ylihuomiseen. Peukut pystyyn, että tekeleeni menee tuollaisenaan läpi! :)

Voitto 2: Kelalta tuli ihana henkilökohtainen rakkauskirje, jossa muistutettiin romanttisin sanakääntein siitä onnellisesta asiainlaidasta, että huhtikuun jälkeen ei enää tipu opintotukea eikä asumislisää. And I've been waiting for this moment for all my life! <3

Voiko yksityishenkilö, tässä tapauksessa nuori ja hemaiseva, mutta avuttoman vähävarainen nainen, hakeutua konkurssiin? Hei vaan, mun nimi on Duussi, olen konkurssipesäke.

Viikon suurin kauppareissu hoidettu, nyt suljen tuon harmaan kuraloskakelin pois mielestä (auttaa, kun laittaa verhot alas) ja otan vähän relaa kera Forden, blogien ja eilen Neloselta nauhoittamieni tositeeveekräppien. Siellä odottaa myös Umpparin (no Unelmien poikamiestyttö tietysti) päätösjakso: kohta selviää kumpi saa Jenin, Jerry vai John Paul! En malta odottaa iiihh jänskättää!