No ei tarvii tänään lähteä dancing, kun perjantaina oltiin! Vietettiin meidän ihkujen tanssityttöjen kanssa leppoisaa grilli-iltaa hyvän sapuskan, juominkien, SM-kisavideon ja muiden tanssihöpötysten merkeissä. Joraamaan ehdittäessä joukko oli kutistunut kolmihenkiseksi, mutta siitähän ne pidot vain paranivat - vallattiin siitä yhdestä nimeltämainitsemattomasta G-alkuisesta baarista koko perimmäinen pieni tanssilattia. Ja voi tytöt, että me tanssittiin! :) Ihan kuin meidän kunniaksi tuli Flashdancet ja Famet ja Voguet, kyllä kelpas irrotella. Pitkään aikaan en ole oikein muuta tanssilattiameininkiä harrastanut kuin sitä Dynamo-osaston tennarihippihippulointia, yllättävän kivaa vääntää vaihteeksi korot jalassa ihan kympillä tuota perusdiskompaa tanssimusaa.

Tanssittua tuli myös keskellä viikkoa, kun ykski suomenmestari piti meille tiukan moderni-vivahteisen balettitreenin. Siis eihän siitä tietenkään mitään tullu :D kun en oo balettia treenannut kevättalven jälkeen ja modernia en varsinaisesti ikinä, mutta huippua oli silti. :D Ja sehän on aina ihan paras tunne, kun yrität hirveellä tuskalla nostaa développéta sivulle (kuva alla), ja saat hilattua tärisevän kinttusi suurinpiirtein 90 asteeseen. Sitten tulee opettaja, joka tarttuu sun jalkaan ja nostaa sen siitä nolosta ysikympistä tuonne yläilmoihin - ja hetken päästä irrottaa otteensa, jolloin jalkaparka tippuu takaisin lähtöpisteeseen. En vaan osaa. :D

799034.jpg
[kuva: San Francisco Ballet / Weiferd Watts]

Mutta kohta saatan osata taas vähän paremmin! Aion nimittäin treenata syksyllä paljon ja vielä enemmän. Tunnit alkaa viikon päästä, studion lukujärjestys löytyy netistä - jos vähänkään kiinnostaa, rohkeasti mukaan! Tanssiminen on nimittäin parasta maailmassa. :)