No mukaanhan se heppu sittenkin tuli! :) Voi riemun päivää! Itse olin kaksi vuotta sitten Ruisrockissa angiinassa (diagnosoitiin sitten maanantaina, ensimmäinen angiinani ever niin en edes osannut tajuta että olin oikeasti kipeä) ja muistan miten tuskainen olo oli hiekan pöllytessä ympärillä eikä siiderikään auttanu mitään. Mut jee, sitkeä sissi! Harvinaisen iisisti otettiin kuitenkin, kotona jo ennen yhtätoista. :aikuinen:

716173.jpg

Kiva rokkiperjantai sisälsi niiden normaalien kaljatelttojen ja makkispekkisten lisäksi myös muutaman musiikkiesityksen: Pain ("niinku E-Type mut metallia"), Maj Karma (Viikatteen lisäksi toinen orkesteri, jonka keulahahmon lauluun se kamala epävire oikeastaan sopii), Pipettes (IHANAT tytöt voiluaja), Juliette (sehän oli oikeesti hiton kova, just tommonen inkkarisulkakin kuin levynkannessa) ja hiukkasen Billy Talenttia (vissiin aika hyvä, mutta koti kuulosti paremmalta). Niin eikä kamut sittenkään kadonneet mihkään kaljoissaan eikä vippihipitkään viihtyneet vippilässä kuin aterioinnin verran (oli kuulemma sairaan hyvää ilmaista vippilohta).

Nyt iltakaakao ja kissan kanssa nukkumaan, huomenna lisää rokenrol. Hyvää yötä, kauniita unia, oman Olan kuvia! :aaaaaaaaaark: