Päivän lempipuuha: hidastelu henkilöautojen edessä valottomilla suojateillä. Mitä prameampi biili, sitä verkkaisempi askel ja pidempi hymy kohti ratin takana istuvaa ärsyyntyjää. Alas yksityisautoilu!

Päivän herkku: Carneval-keksit. Mutta pergel, ovat vaihtaneet vaaleanpunaiset vaaleansinisiin! Ei voi enää säästää viimeiseksi vaaleanpunaisia balettitanssijoita! Mun elämä on pilalla!

Päivän ajatus: luin paikallislehdestä, että Turussa peruskoulun jälkeen ikäluokasta menee lukioon 52%. Hekkinenny, vain puolet? Olisin kuvitellut tuon luvun olevan jossain 60-70% välillä - esim. Helsingissä vastaava luku on saman lehden mukaan 66%. Eikä siis mitään lukiosnobeilua, pois se minusta. Itsekin tässä ihmettelen, miksi niin yllätyin tuosta puolet ja puolet -lukemasta.

Päivän ihanuus: Elloksen musta kesämekko ja Lindexin tyttökengät. Valkoiset! Rusetit! Juuri oikean sävyinen puunvärinen sopivan korkea kiilakorko! Ja minä kun noita kiiloja niin koitin vältellä..

Päivän harmitus: en ehdi askarrella pääsiäiskortteja. Olisin halunnut lähettää vaikka kelle. Harmiharmi.

Päivän fiilis: sisäinen tärinä, hetkittäinen kuvotus, koko ajan kylmä, itku lähellä. Stressi änd PMS are a girl's best friends.

Päivän muru: Wooper! Mamma! hug.gif Sain postissa super-upean pinkki-liilan pääsiäismunan! Vitsit mikä yllätys! Kiitos!