Eilen olikin vähän normaalia juhlavampi maanantai, kert oli kansainvälinen sämpyläpäivä. Vietin aamupäivän kv-koulutuksessa, josta intoutuneena hoisin (sic) tarmokkaana kv-asioita vielä loppupäivänkin. Kv-asiat on kivoja! Erasmusta ja vaihtoa ja komissiota ja harjottelua ja yhteyksiä ja neuvoja ja hakemuksia ja lomakkeita! Parhait! Sämpyläpäivän kunniaksi söin kolme sämpylää. Ensin koulutuksen kahvitauolla yhden ison juustosämpylän, sitten lounaaksi yhden koulutuksesta yli jääneen ison juustosämpylän ja iltapäivällä vielä yhden kaupasta ostamani kurpitsansiemensämpylän. Kooveetä ja sämpylää, mitä muuta vois tyttö kaivata!

No, toimivaa web-päivitysalustaa voisin kaivata. Tilttasi äsken kesken kaiken. Ihan vähän vitutt, sinne meni pitkät tärkeät kiireelliset hienosti asetellut päivitykset enkä millään jaksais alottaa alusta.

Tänään ei ole sämpyläpäivä (vaikka äsken söinkin sipulisämpylän, I'm addicted) vaan siivouspäivä! Toin työpöydälle uuden, aina reilulta Clas-sedältä omilla pikku palkkarahoillani ostamani kirjoitusalustan vanhan murenevan tilalle. Ja ennen kuin uuden hienon alustan voi laittaa paikalleen, täytyi tietysti pyyhkiä pölyt. Siistiä on! Töiden jälkeen kun vielä siivoan kotona, kelpaa illalla leipoa broileripiirakkaa ja kutsua äiskä kylään.

PS. Eilen tehtiin baletissa kärjillä pelkästään keskilattialla. Enkä ees horjuillut pahasti! No paitsi vähän, kun aluksi punnerrettiin puolivarpailta kärjille. Mut se onkin vaikeeta se. Koikkelehdittiin yksinkertaista sus-sous - echappé - bourré -sarjaa, joka näytti kuulkaa lähestulkoon ihan oikealta baletilta! :D Suom. huom. tasajaloilla viidennessä asennossa (jalat "ristissä") - hypähdys kärjille - takaisin tasajaloille - hypähdys kärjille toiseen asentoon (jalat "haarassa") - takaisin tasajaloille viidenteen - sama toiseen suuntaan - ja lopuksi tikutikutiku itsensä ympäri pyörien kädet ilmassa viuhtoen. :D

PSPS. Saapa nähdä miten mummojen käy. Ääk, pitkästä aikaa! Idea-asteella vielä, loppuviikosta palaveerataan!