Then as part of the game
she completely forgot where she'd hidden herself
and she spent the rest of her time
trying to find the parts



Kamu laittoi Facebookiin kuvia viikonlopun hiusnäytöksen tohinoista. 41 kuvaa, enkä ole osunut niistä yhteenkään. Mitä saadaan, kun yhdistetään itsekeskeisyys ja huonon itsetunnon hetki - ensimmäinen ajatus: Oon varmaan niin ruma ja tyhmä, ettei kukaan halunnut ottaa musta kuvia.



Naine. Oikeesti. Lyönkö itteeni vai mitä.

Päällimmäinen alakulon aiheuttaja on kyllä toi saakuran nilkka, joka vieläkin on turvoksissa ja sillä tavalla kipeä, että ei sillä tanssia voi. Ihan kiva jäädä taas kaks viikkoa sarjoista jälkeen. En ole tänä vuonna edes saanut kunnon tanssivauhtia päälle, kun oli ensin sitä gradua ja nyt illat täynnä töitä (mikä on kyllä ihan oma valinta, kuten heppu muistuttaa joka kerta, kun avaan valittavan suuni). Mutta ei ole kivaa, kun ei pääse treenaamaan. Rapistun ja löysistyn enkä ikinä opi triplapiruettia ja kärrynpyörää (niin, en tosiaan osaa edes kärrynpyörää).



Kurjinta on, ettei tätä huonoa boogieta voi laittaa pelkästään PMS:n piikkiin. Omaan tylsyyteen tylsistyminen on jatkunut jo vähän aikaa. Hitto, haluan 4Popin takaisin ruutuun! Elämä ei vaan ole ollut ennallaan sen jälkeen, kun se ohjelma loppui. Tarvitsen jokasunnuntaisen Mikko Silvennoiseni sanomaan mulle Ne Kolme Sanaa. Muista rakastaa itseäsi.

Tiistailounas Fifin kanssa kyllä piristi päivää, kiitos seurasta! :) Ja eipä voisi osua parempaan saumaan tulevan viikonlopun Liina on kaunista -kerhon kevätkokous maamme pääkaupungissa. Samalla reissulla saadaan lisäksi ihan yllärinä pitkästä aikaa kokoon Monsterin, Brysselistä lomailemaan saapuvan ystävän ja itseni muodostama pyhä kolminaisuus (sillä oletuksella, että herään sunnuntaina ennen puoltapäivää). Hyvää mieltä siis näkyvissä. :)