Aamiaisvoileivissä jokin maistuu nyt pahasti penisilliiniltä. Yähh! Ja penisilliini on maailman mauista oksettavin - edes selleri ei maistu niin pahalta kuin penisilliini. Yähhh!

Itkun paikka: oikea olkapää on pirun kipeä. Samalla tavalla ollut ennenkin, tuntuu rasitusvammatulehduksentapaiselta, vieno särky koko ajan ja erityisesti vihlaisee kun kättä nostaa takaviistoon. Alkuviikon jumpat sinnittelin läpi tahdonvoimalla, mutta eiliset ojentajapunnerrukset olivat liikaa - en päässyt alaspäin kuin hitusen matkaa, kun hartia jo kinnasi vastaan. Pelkään, että syynä saattaa olla hiirikäden väärinkäyttö - liekö olkavarsi jotenkin pahassa asennossa jännityksessä, pitäiskö hiiren korkeutta vaihtaa samalle alatasolle missä se oli vanhalla pöytäkoneella. Vielä pahempi pelko on, että teenkin pumpissa jonkin hartiavaikutteisen liikkeen väärällä tekniikalla tai toispuoleisesti. Eiii! Elättelen tässä vielä toivoa, että olisin iltapäivemmällä kykeneväinen jumppaan, jos en ihan pumppiin niin edes paceen. Fiksumpaa kai olis antaa nyt käsiparan levätä, mutku! Might as well face it you're addicted to pump!

Aijoo hihi. Sain eilen kohteliaisuuden! :D Tai niin - pidin sitä kohteliaisuutena noin puolisen minuuttia, jonka jälkeen olinkin jo varma että ei sittenkään, vidduilua se vain oli. :D Pyöräilin aamupäivällä tuohon naapuripuistoon loikoilemaan, tiukkaa mäkeä huohotin ylös seisaaltaan polkien. Viereisen työmaan raksamiehet tulivat pakullaan takaa ohi, avoimesta ikkunasta kuuluu: "Hyvin keinuu!" :D Vislaukset vielä perään. Niillä ei tainnut olla oikean vahvuisia silmälaseja.

Tämänaamuisen kauppareissun teemabiisinä soi Mikko Kuustosen männävuosien hitti Itikat lentää sun silmiin. Pyöräilykypärän kanssa on hiukan epämukavaa (ja typerän näköistä..?) käyttää aurinkolaseja, mutta ehkä pitäis. Muutenkin olen niin arkasilmäinen, sekä fyysisesti (silmät vuotaa aina pienessäkin tuulenvireessä) että henkisesti (en voisi ikimaailmassa käyttää piilareita, ja pelkään silmäripsen ja itikan tyyppisten asioiden joutumista silmiini).

Kaupasta tarttui mukaan herkkureseptien toivossa jokaviikkoinen RuokaPirkka- lehti - tsekatkaapahan neidit tämän uusimman numeron kansi! Peltsin hymyilevä katse houkuttelee keittiön sijaan ennemminkin tonne makuukamarin puolelle.. ;O

Viikon päästä ensimmäinen työpäivä yliopistolla! Hihuu jännittää aika perkeleesti!