..joka kengistä unelmoi!

On noussut tässä kesän mittaan mieleen sellainen ylenpalttinen haave, että josko uudet Converset sais. Vanhat rakkaat vaaleanpuna-harmaat puputossut kaipaavat seuraa, eivät viihdy yksin! Visioni on alusta asti ollut muotoa pitkävartiset (neehi) tummanruskeat Chuckit. Ja kas, mitä kenkäkaupasta männäviikolla löytyikään: pitkävartiset tummanruskeat Chuckit! Nahka-asiaiset! Hintaa kohtuulliset 129€!

Satakakskytyheksän. Olis sitten niinku historian kalleimmat kengät tällä naisella. Mutku ne on p-e-r-f-e-c-t (lauletaan Arethaa mukaillen pii-iiaarefiisiitii). Kattokaany vaikka!

131627.jpg131626.jpg

Vieressä toinen unelmavaihtoehto, mustat liituraitaiset tossut. Noista en ole ikävä kyllä sitä pitkävartista versiota toistaiseksi nähnyt - mutta ei hätää, sillä hätä ei ole miltään kohdin tämän näköinen! Viikon päästä nimittäin koittaa se perinteinen isä-tytär-matka Tukholmaan, ja siellähän vasta odottaa mehevät (toivon mukaan myös edulliset) kenkäapajat! Ja kukatietää myös mehevät edulliset farkkuapajat! Stockholm jag älskar dig!