Ruisrock-perjantai takana, oli aikalailla niin kivaa kuin pitikin! :) Rokkia, heppua, kamuja ja siideriä. Kapula ei oo edes kaamee vaan juuri sopiva :D ja auringoltakin pääsi kivasti pakoon anniskelualueiden varjoon. Kaikkien lavojen antia tuli käytyä tsekkaamassa ainakin kurkistuksen verran, Mokomat ja Editorssit (oi love!) ja Tribuuttiteltat ja Hevikaratet. Von Hertzen Brothersilta ei valitettavasti ehditty kuulla veljesten suurinta hittibiisiä Wish a Fish :D hahahehee mutta on niillä niin upeet harmoniat hahahehee.

Päivän paras hetki: jo hämärtyneen kesäillan päätteeksi rantaviivan tuntumassa hepun kanssa kahden pienet pyörähtelytanssitukset Phoenixin lempibiisin tahtiin (yksi livenäjoraamisunelma toteutunut). Talletan muistopankkiin. :)

If I ever feel better
remind me to spend some good time with you
you can give me your number
when it's all over I'll let you know

Nyt uutta päivää kehiin! Uusi kerros aurinkorasvaa, uudet bändit (Danko Jones! Mew!), uudet lämpimät siideritölkit (hyisaatana mut pakko juoda hahahehee) ja uusia kamuja alueelle (tänään myös tyttöjä, eilinen meni tiiviisti herraseurueessa). Tekis mieli pussata tätä kesää!