..sen edestään löytää, kun vihdoin saa kärräydyttyä jaskaan. :D

Tosi kiva sarja, koreografisesti sieltä helpommasta päästä, mutta niin pirun pitkä ja vikkelä ettei mittä järkke! Ja muut olivat sitä hinkanneet jo neljällä tunnilla, joten katastrofin ainekset oli kasassa. Pari kertaa sarja läpi ja sitten suoraan musiikkiin - moro! Jos olis ollut yhtään huonotuulisempi päivä, olis saattanut tulla vidudus, mutta nyt osasin ottaa tilanteen juuri niin lunkisti kuin pitikin. Opettajakin vain kuittaili (luojan lykky, että silläkin oli tänään hyvä boogie). "Voi rakas, sä itse laitoit mulle tekstarin, että koska tunnit alkaa loman jälkeen - ja sitten ei naista näy koko viikkoon!" Nomutku mulla oli sit kaikkee.. "Ei mitään selityksiä, varmaan oli poikaystävä taas tärkeämpi kuin minä, tässä sulle rangaistus!" :D

I don't wanna be everybody! Huomenna sitten paremmalla eläytymisellä - lopputunnista sarja oli jo muistissa, mutta fiilinki oli vielä ihan hakusessa, kun joutui koko ajan kelaamaan. Olen kyllä tunnettu nopeasta oppimiskyvystäni ja siitä, että hahmotan samat sarjat helposti sekä oikealla että vasemmalla puolella (koskee lähinnä tekniikkatreeniä). Tänään vaan oli sarjassa vauhtia ja pituutta vähän liikaa jopa mun aivokapasiteetille.

Aivokapasiteetti ja fiilinkikeskus ovat kohtalaisen pahoillaan siitä, etten ole tällä hetkellä Helsingissä. Depeche Mode olisi ollut näkemisen arvoinen. Nyhyyh! Täytyy tyytyä tunnelmien imemiseen paikalla olleiden keikkaraporteista.

Tänään muuten lisäsin sämpylätaikinaan vähän äitiltä saamiani puolukoita - tulipa hyvä satsi! 9 jättisämpylää ei tosin kestä kuin muutaman päivän, täytyy koko ajan olla tassut taikinassa. Eräänlaista rentoutusterapiaa sekin, samalla lailla kuin kukkamultien vaihto. :)

Testikäännökset lähti matkaan aikaisin aamulla. Jänskättää niin pirusti! En uskalla elätellä toiveita, kun tekstit osoittautuivat lopelope aika pirullisiksi, mutta.. olishan se niin hienoa päästä oikeisiin töihin. Peukut pystyssä nyt, eiköhän asia tämän viikon aikana jo selviä!