Oli tarkoitus syödä terveellisesti ja herkutella kohtuudella. Kolmeen päivään en oo lämmintä ruokaa nähnytkään, sipsejä sen sijaan on mennyt parisataa grammaa päivässä.

Oli tarkoitus jutella mukavia gradun kanssa. Hiljaista on juttelu ollut, kun nuo testikäännökset oli laitettava prioriteettijärjestyksessä edelle. Varsinaisiin käännöksiini olen suurinpiirtein tyytyväinen, mutta koodintunnistus-osuus menee valitettavasti yli hilseen. Saatan hyvässä lykyssä hoksata sieltä koodin seasta ne käännettävät pätkät, mutta siitä ei oo kyllä mitään hajua että minkänimisiä koodeja ne on. HTML, onks niitä muitaki?

Oli tarkoitus jumpata ja käydä salilla. Jumpattua kyllä tulikin kiitettävän hikisesti, mutta tälle päivälle kaavailtu sali jäi selkäsärkyjen takia väliin (sen sijaan kävin pitkästä aikaa pilateksessa, joka tuntuis olevan aika optimaalinen liikuntamuoto tälle selälle). Salitreenit on muutenkin jääneet raivostuttavan vähälle, kerrankin kun ois tuo kesäkortti ja heppukin vartavasten tuli katsastamaan mun kanssa sopivan treeniohjelman. Mutta kun salilla ne ruskettumaan ehtineet, itsetietoisen oloiset piukat tyttölöt ahdistaa jostain syystä enemmän kuin jumpassa (sarjassamme maailman järkevimmät syyt olla käymättä salilla).

Oli tarkoitus nauttia näteistä kesäpäivistä ulkoilmassa. Tänään kävin ulkona tasan sen verran, että fillaroin Motivukselle ja takaisin. Siellä oli DBTL-teltta jo pystyssä ja aurinkoiset jokilaivat täynnä ihmisiä. Sunnuntai-ilta on kesällä toki sallittu kaljahetki. :)

Oli tarkoitus lukea kirjan verran kesähömppää. Olen päässyt peräti sivulle 23.

Mökkilän väellä on sentään ollut hauskaa, jos vaikka aiemmin tänään tulleesta tekstiviestistä voi jotain päätellä. Kävimme veneilemässä ja aloimme silmittömän ryyppäämisen. Saa nähdä millainen kesämies sieltä huomenna kaupunkiin palaa. :D