Jumaliste mikä työpäivä. Kakka & pylly, en paremmin sano. Mokia mokien perään, vanhojen mokien korjailua, uusien mokien tehtailua, kireitä sähköposteja, vääriä valintoja, pään hakkaamista seinään, maan alle vajoamista.

Näköjään siitä kehutusta ja kiitetystä oma-aloitteisuudesta ja maalaisjärjen käytöstä rankaistaan sittenkin. Omien virheiden korjailu on aavistuksen vittumaista, kun ne virheet olis voinut välttääkin, vaikka sitten varmistamalla asian joka kantilta sadalta eri ihmiseltä ennen tekemistä.

Kysehän on oikeesti tietysti ihan pikkuasioista :D mutta kun niitä kasautuu useampi samalle päivälle eikä vastapainoksi yhtään mitään kivaa, niin tulee pask huon tyhm.

Kun oikein höristämme korviamme, voimme kuulla takavasemmalla hepun muljauttelevan silmiään ja huokaavan: Oh the drama. :D Samalla höristyksellä voimme kuulla myös naistenjuhlapäivä-mörripeikon nauravan vaaleanpunaiseen hattarapartaansa - mutta hähää, mulla onkin tällä kertaa järeät lääkärin määräämät aseet kivun taltutukseen! Bring it on! Ikävä kyllä pään sisältöön vaikuttavaa mörripeikkoa (joka myös nimellä PMS tunnetaan) ei torjuta samoilla pillereillä.

Jotain kivaakin sentään: käytiin äitin kanssa tortulla ja balettitunti oli ihan kiva, vaikka uuden kuukauden uudet sarjat vaatikin tuplasti keskittymistä ja vaikka kärkitossuilla kohtasinkin uuden ruokalajin nimeltä nilkkamuussi.

Mää meen nyt nukkumaan. Hyvää yötä, ja vähän parempaa huomista. :)