636213.jpg

Kovasti tykätty Tahdon asia lähti tänään uusintakierrokselle ykkösellä. Edellisellä esityskerralla 2005 en sarjaa katsonut, mutta kehuista kiinnostuneena ajattelin nyt alkaa seurata. Ensimmäinen jakso lupasi hyvää (miten se aina vaan tuleekin positiivisena yllätyksenä, jos kotimaisessa sarjassa tai leffassa on oikeasti toimiva dialogi), joten enköhän tule maanantai-iltani Tahdon asian parissa viettämään.

Mutta että sitte siihenkin oli pitäny se gradu ympätä jonain (ainakin symbolitasolla) elämän tärkeimpänä saavutuksena. Päähenkilö-kotiäidin toistaiseksi toteutumaton haave kun oli kirjoittaa se huippugradu, jonka tutkimussuunnitelma jo aikanaan arvosteltiin 3+ kautta 3. Voijumalauta. Eikö tässä maailmassa mihinkään pääse sitä pakoon.

Edessä unettomia öitä. Tulevien viikkojen itkupotkuraivarien potku-osuus kohdistuu omaan päähän. Tahdon asiahan tuo gradukin lopulta vain on. Ja totta munassa se olis jo valmis, jos ajankäyttösuhde olis vähän toisennäköinen kuin että 90% stressausta ja 10% aikaansaamista.

EVO.